Top

EXCEL THERAPY O2 - 1ST ESSENCE EMULSIE

Nieuw
  • EXCEL THERAPY O2 - 1ST ESSENCE EMULSIE
113,90Ter introductie van de 1st Essence een mooie promotie om voordelig kennis te maken met deze combinatie die de huid beschermd tegen vervuiling van buitenaf en de huid laat stralen.

1st Essence en Excel Therapy O2 crème in een mooie verpakking.

1st ESSENCE is het nieuwste product binnen de Excel Therapy O2 lijn van Germaine de Capuccini.

Excel Therapy O2 is de eerste cosmetische behandelingslijn bestaande uit componenten als MPC-Defense Complex en Life-Cytoxyge die helpen de cel-functies van de huid te herstellen door die de noodzakelijke mechanismen aan te reiken om veroudering tegen te gaan.

Dit is de activator voor de essentiële huidbescherming die de huid beschermt tegen stress veroorzakende milieu-omstandigheden en veroudering van de huid vertraagt.

(Stads)vervuiling ‘pollutie’ dat is waar onze huid aan bloot gesteld wordt, waardoor miljoenen partikeltjes in de lucht zweven en tot in de diepere huidlagen van uw huid terecht kunnen komen.
Als we daarbij de stresssituatie en schadelijke UV-straling bij optellen resulteert dit in ‘huidveroudering’.

Onze huid is de belangrijkste barrière die voorkomt dat agressieve elementen uit de omgeving bij ons binnendringen en schade optreedt.

Germaine de Capuccini ontwikkelde ‘1st ESSENCE’, hét product dat onder iedere dag en nachtverzorging kan worden aangebracht. Zuivere vloeibare zijde zal zich uniform verspreiden en wordt snel door het huidoppervlakte opgenomen.

Nadat u er voor hebt gezorgd dat het afweersysteem goed werkt, komt het moment om de aanval in te zetten, de huid is klaar om de werkzaamheden van de volgende producten beter op te kunnen nemen.
Deze zullen meer specifieke behoeften aanpakken en werkzaam zijn in de diepere huidlagen.

Kortom een onmisbaar product die de huid ondersteunt en de barrière verstevigend tegen pollutie.

GEBRUIKSAANWIJZING

’s Ochtends en/of ’s avonds gebruiken als onderdeel van de dagelijkse behandelroutine. Dit product aanbrengen op gelaat en decolleté na de reiniging en voor het serum of de crème.Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code