Top

Wimperserum

  • Wimperserum
59,95Wimperserum

Innovatieve behandeling die de wimpers langer en voller maakt, met als resultaat sterke en vollere wimpers. Deze Booster is ook ideaal om dichtere en vollere wenkbrauwen te krijgen.

Het serum is door oog-en huidartsen getest en is geschikt voor mensen met korte en/of dunne wimpers en wenkbrauwen. Ook is het ideaal te gebruiken na een medische behandeling of stress periode, wanneer er veel wimpers- of wenkbrauwharen zijn uitgevallen,

Het formule bestaat onder andere uit twee krachtige bestanddelen. Matrikine Lash, een met vitaminen verrijkte matrikine die de natuurlijke groeifase verlengt, waardoor langere wimpers ontstaan. Zorgt ervoor dat wimpers en wenkbrauwen zich beter hechten. En Panthenol (provitamine B5) herstelt de beschadigde haarvezels. De krachtige hydraterende werking versterkt de haarschacht en het haartje zelf, wat de weerstand ervan verbetert.

GEBRUIKSAANWIJZING

Wimpers: Met het penseel langs de wortel van de bovenste wimper naar buiten toe aanbrengen. Vervolgens met een gesloten oog, zachtjes in masseren totdat het serum volledig is opgenomen.

Wenkbrauwen: Aanbrengen op de wenkbrauw of het gedeelte van de wenkbrauw die dat nodig heeft. Zachtjes in masseren totdat het serum volledig is opgenomen. Na een paar minuten kan er make-up aangebracht worden.

Twee maanden lang, zonder onderbreking, ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op een schoon en droog gedeelte.
Om de resultaten in stand te houden, slechts 3 maal per week aanbrengen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code