Royal Jelly Gentle Cleansing Milk
Royal Jelly Gentle Cleansing Milk

Royal Jelly Gentle Cleansing Milk Een opvallende multitasker op het gebied van schoonheid met verzorgende en voedende eigenschappen, die de huid reinigt en het huidbeeld verbetert. Werking: Meer d...

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Royal Jelly Gentle Cleansing Milk

Een opvallende multitasker op het gebied van schoonheid met verzorgende en voedende eigenschappen, die de huid reinigt en het huidbeeld verbetert.

Werking:

Meer dan alleen maar schoon! Waarom zou je het gezicht gewoon wassen als de huid tegelijk met waardevolle stoffen en vocht gevoed en tot rust gebracht kan worden• De Royal Jelly Gentle Cleansing Milk is verrijkt met vitamine C en werkzame plantaardige stoffen. Het is een mild en tegelijk uiterst werkzaam product. Het reinigt de huid, verbetert het huidbeeld en zorgt voor een gezonde tint.

Gebruik:

Breng de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk iedere morgen en avond met de borstelkop van het vitaliserende gezichtreinigingssysteem, de handen of een washandje rechtstreeks op de vochtige huid aan. Reinig de huid en spoel deze grondig af met warm water. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je Royal Jelly-ritueel. Bij gevoelige ogen moet contact van het gebied rond de ogen worden vermeden. Kan ook zonder het ultrasoon reinigingsapparaat worden gebruikt.

Verpakking:

Tube van 125 ml

Tip:

Een gereinigde huid kan de werkzame stoffen in het daaropvolgende huidverzorgingsproduct beter opnemen. Royal Jelly Gentle Cleansing Milk verwijdert oneffenheden die een nadelige invloed op de tint hebben, en maakt een optimale opname van de voedingsstoffen in de huidverzorgingsproducten mogelijk.