BEAUTY EN WELLNESS SOFIE
 

Sinds ik mijn zaak "Beauty & Wellness Sofie" in 2014 heb opgestart streef ik ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen. Omdat ik zowel een kwaliteitsvolle verzorging nastreef, die zichtbare resultaten geeft, alsook een moment van rust en ontspanning wil bieden, koos ik ervoor te werken met de hoogwaardige cosmeticaproducten van het merk GERMAINE DE CAPUCCINI, dat beantwoordt aan deze filosofie van harmonie tussen lichaam en geest.

U kunt bij mij terecht voor een breed assortiment aan schoonheidsbehandelingen. Van gezichtsverzorging tot een complete lichaamsverzorging en maquillage.. Ik ga hierbij vooral uit van de klassieke verzorgingstechnieken.  Uw welzijn staat centraal en hierdoor zal er ook professioneel advies verleend worden. U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer en tijdens de behandeling wordt er niet op de klok gekeken zodat u ten volle kan ontspannen.

 

Wil u iemand verwennen? Dan is een cadeaubon van "Beauty & Wellness Sofie"het ideale geschenk. U kunt zelf de behandeling kiezen of een bepaald bedrag invullen.

Groetjes en tot binnenkort!

Sofie Blockx